Berlin, Germany. Portsmouth, UK.
+447432367999

Blini patentë shoferi gjerman JO provim drejtimi/MPU. Lehtë, e shpejtë, e besueshme.

Blini patentë shoferi gjerman JO provim drejtimi/MPU. Lehtë, e shpejtë, e besueshme.

German drivers license for sale

Bleni patentë gjermane në internet në 3 ditë

German drivers license in Berlin

Si të merrni një patentë shoferi gjerman

Zotërimi i patentës së shoferit në Gjermani është shumë i rëndësishëm, veçanërisht nëse nuk keni akses në transportin publik. Marrja e një leje drejtimi në Gjermani është shpesh e vështirë pasi studimet kanë treguar se 39% e njerëzve në Gjermani dështojnë në testin e drejtimit. Instruktorët e autoshkollave ofrojnë shpërblime për instruktorin e vozitjes që inkurajojnë sa më shumë studentë që të dështojnë në testin e drejtimit për shkak të gabimeve të vogla.

Nëse jeni duke kërkuar mënyrën më të lehtë dhe më të sigurt për të marrë patentë shoferin në Gjermani, mund të blini një patentë shoferi gjerman të regjistruar nga ne pa pasur nevojë të kaloni një provim shoferi ose provim MPU. Për të lëshuar patentën tuaj të shoferit, na duhen vetëm të dhënat tuaja që të mund të regjistrojmë patentën tuaj të shoferit në Gjermani.

Nëse, për ndonjë arsye, patenta juaj e drejtimit ju hiqet ose pezullohet, ne mund t’i heqim hyrjet tuaja nga baza e të dhënave për të eliminuar shkeljet dhe më pas të krijojmë një dokument të ri për ju, ose nëse dëshironi, krijoni patentën tuaj gjermane të shoferit me detaje të reja dhe të ndryshme .
Ne kemi marrëdhënie të mira me Zyrën e Qarkullimit Rrugor dhe disa autoshkolla, kështu që mund të regjistrojmë patentën tuaj gjermane të shoferit. Mësoni më shumë rreth patentës gjermane të shoferit këtu

Si të blini patentë shoferi, Mënyra më e lehtë për të marrë një patentë shoferi në Gjermani

Kështu që e keni të vështirë të merrni një leje drejtimi në Gjermani. Ne ju ofrojmë mundësinë për të blerë patentë shoferin pa pasur nevojë të kaloni teste teorike apo praktike të drejtimit, për aq kohë sa mund të vozitni. Më pas mund të blini dhe merrni patentën gjermane të drejtimit brenda 3 deri në 5 ditë pune pas porosisë tuaj. Gjithçka që ne kërkojmë dhe regjistroni patentën tuaj të shoferit në informacionin tuaj.

Ne gjithashtu kujdesemi për heqjen, kufizimin dhe pezullimin e patentës së shoferit duke fshirë shkeljet që çuan në heqjen e patentës së shoferit dhe më pas ju lëshojmë një patentë të re gjermane, ose thjesht ju japim një patentë të re me informacione të reja.

Për të blerë patentën e shoferit nga ne, këtu janë disa informacione që do të na duhen kur të na kontaktoni.

 1. Emri juaj i familjes
 2. Emri juaj i parë
 3. Data e lindjes
 4. data e lëshimit (opsionale)
 5. Autoriteti lëshues (opsionale)
 6. adresa juaj
 7. Nënshkrimi juaj në një copë letër të bardhë
 8. Foto e pasaportës në letër të bardhë
 9. klasë patentë drejtimi

Shënim: Është e rëndësishme të mbani kontakte me ne pasi mund të kemi nevojë për më shumë informacion në varësi të situatës.

Bleni leje qëndrimi gjerman për të qëndruar, punuar ose studiuar në Gjermani

Bleni pasaportë biometrike gjermane për udhëtimin tuaj ndërkombëtar

A ofrojmë edhe leje drejtimi të rreme gjermane?

Po! Ju gjithashtu keni akses në një patentë shoferi të rremë më lirë se ajo e regjistruar përmes shërbimit tonë. Megjithatë, ne rekomandojmë blerjen e një leje drejtimi të rreme pasi ajo nuk do të regjistrohet në bazën e të dhënave kombëtare. Në përgjithësi, ne ofrojmë patentë shoferi të rreme për ata që i përdorin për verifikim online, për të blerë alkool ose për identifikim, por jo për ngarje.

Patenta e rreme gjermane e shoferit që blini nga ne duket dhe ndihet si patentë shoferi e vërtetë sepse ne e prodhojmë me të njëjtat materiale dhe veçori sigurie si patenta e vërtetë e shoferit, kështu që nuk do të jeni në gjendje t’i identifikoni ato si të rreme kur kontrolloni atje. , qoftë sepse jeni duke u kandiduar kundër bazës së të dhënave.

Ndërroni patentën tuaj të drejtimit në Gjermani

Nëse po lëvizni në Gjermani nga një vend tjetër, mund të mos duhet të filloni nga e para kur bëhet fjalë për marrjen e patentës së shoferit në Gjermani, në varësi të vendit nga cili vend jeni dhe nëse keni apo jo një reciprocitet me Gjermaninë. Më duhet të shqetësohem nëse vendosni të blini një patentë shoferi nga ne, pasi ne mund t’ju lëshojmë lehtësisht një patentë shoferi të ri gjerman në vetëm 3 deri në 5 ditë pune.

Këmbimi i lejes së drejtimit të BE (Bashkimit Evropian)/ZEE (Zona Ekonomike Evropiane) në Gjermani.

Nëse keni një leje drejtimi nga një shtet anëtar i BE-së ose ZEE-së, mund të vozitni në Gjermani derisa të skadojë patenta juaj. Pas kësaj, ju duhet të merrni një leje drejtimi gjermane për të vozitur në Gjermani.

Për të shkëmbyer patentën e shoferit të BE-së ose ZEE-së me një patentë shoferi gjerman, duhet të aplikoni pranë autoritetit lokal të patentës së shoferit.

Për të ndërruar patentën e shoferit ju nevojiten dokumentet e mëposhtme.

 1. Dëshmi identiteti si pasaportë ose kartë identiteti.
 2. Patenta juaj origjinale e huaj e drejtimit.
 3. Foto biometrike të pasaportës
 4. Certifikata e testit të syve
 5. Dëshmia e përfundimit të trajnimit për ndihmën e parë

Të gjitha kërkesat e mësipërme nuk janë të nevojshme kur blini një leje drejtimi gjermane nga ne. Na kontaktoni

Kufiri i moshës për të vozitur në Gjermani

Bleni leje drejtimi gjermane. Të gjithë mbi 18 vjeç me leje drejtimi të plotë mund të drejtojnë një makinë në Gjermani. Prandaj, nëse jeni 17 vjeç ose më i ri, nuk do të jeni në gjendje të drejtoni makinën në Gjermani, edhe nëse më parë ju është dhënë patentë në vendin tuaj.

Shtetasit nga Bashkimi Evropian (BE) dhe Zona Ekonomike Evropiane (BE plus Islanda, Norvegjia dhe Lihtenshtajni) mund të vazhdojnë të ngasin makinën në Gjermani duke përdorur patentën e tyre të huaj të shoferit. Të gjithë të tjerët mund të përdorin patentën e tyre të huaj të drejtimit për të vozitur në Gjermani për gjashtë muajt e parë të qëndrimit, por pas kësaj, qytetarët që nuk janë anëtare të BE/ZEE do të duhet të zgjasin ose shkëmbejnë patentën e tyre me një patentë gjermane – dhe mund të kenë nevojë të bëjnë një provim me shkrim ose testin e drejtimit të automjetit. Ju mund të drejtoni makinën tuaj në Gjermani deri në 12 muaj pas së cilës do t’ju duhet ta regjistroni atë në autoritetet në Gjermani. Pasi ta dini këtë, na kontaktoni për të blerë patentë shoferi të vërtetë gjerman

Bleni një leje drejtimi të kategorisë B në Gjermani

Patentë shoferi i kategorisë B është më e përdorura pas patentës në Gjermani dhe përdoret për të drejtuar makina familjare, SUV dhe automjete të tjera të vogla. Shërbimet tona për blerjen e patentës së shoferit i kushtojnë më shumë vëmendje kësaj kategorie pasi është e rëndësishme për jetën e përditshme të njerëzve të zakonshëm. Kështu që ne jua bëjmë më të lehtë marrjen e një të tillë duke humbur kohën dhe energjinë tuaj.
Për të blerë një patentë shoferi të kategorisë B gjermane, mjafton të na kontaktoni, të bëni pagesën tuaj fillestare dhe të na jepni informacionin e nevojshëm për regjistrimin e patentës suaj. Pasi të kemi krijuar dhe regjistruar patentën tuaj të shoferit, ju përfundoni pagesën dhe merrni dokumentin që ju dërgohet.

Kjo zakonisht zgjat nga 3 deri në 5 ditë pune.

Na kontaktoni për më shumë informacion

Ekzaminimi Mjeko-Psikologjik (MPU)

Në rast të shkeljeve të rënda ose të përsëritura të trafikut, autoriteti gjerman i licencimit të trafikut rrugor kërkon një ekzaminim mjekësor-psikologjik (MPU) për të konfirmuar se shoferi është ende i aftë për të drejtuar makinën.

Arsyet më të zakonshme për një vlerësim janë shkeljet e trafikut nën ndikimin e alkoolit ose pas drejtimit të përsëritur në gjendje të dehur. Por ka edhe arsye të tjera, të tilla si B. Drejtimi i makinës nën ndikimin e drogës, shumë pikë dënimi në bazën e të dhënave të trafikut rrugor ose shkeljet e agresionit mund të çojnë në një vlerësim.

Nëse NJPZH-ja përfundon me sukses, lëshohet një vlerësim pozitiv për t’iu dorëzuar autoritetit përgjegjës të regjistrimit. Prandaj, një vlerësim pozitiv i NJPZH-së zakonisht nënkupton që patenta e shoferit të shoferit në fjalë rilëshohet ose që shoferi mund të përsërisë testin e drejtimit ose ta marrë atë për herë të parë

Patentë shoferi i hequr, i kufizuar ose i pezulluar

Leja juaj gjermane e drejtimit mund t’ju hiqet ose të hiqet për një sërë arsyesh, duke përfshirë drejtimin në gjendje të dehur, drejtimin nën ndikimin e drogës, agresionin rrugor, shumë pika në bazën e të dhënave të trafikut rrugor (Flensburg) dhe më shumë.

Ju mund të blini një patentë shoferi nga ne, nëse keni një patentë shoferi të pezulluar, ne do të përdorim lidhjet tona me Autoritetin e Trafikut Rrugor në Gjermani për t’ju zhbllokuar dhe për t’ju lëshuar një patentë të re shoferi me të njëjtin informacion OSE ne mund të përdorim informacione të ndryshme për të thjesht regjistroni një patentë drejtimi të re nëse dëshironi të përdorni një identitet të ri kur drejtoni makinën. Na kontaktoni

Për të rikthyer patentën e shoferit pasi të jetë hequr, duhet të aplikoni në zyrën e patentës së shoferit për të rivendosur patentën tuaj. Më pas ajo kontrollon nëse plotësohen të gjitha kërkesat dhe përcakton nëse kërkohet një MPU për të rifituar patentën tuaj të shoferit. në raste të tilla si ngarje në gjendje të dehur me përmbajtje alkooli në gjak 1.6 ose më shumë dhe testi MPU është i detyrueshëm.

Rregullat e përgjithshme rrugore në Gjermani

 1. Në Gjermani vozitni në anën e djathtë të rrugës.
 2. Mbani këto me vete në makinë: pasaportën/dokumentin e identitetit tuaj (dhe ato të pasagjerëve tuaj), lejen e drejtimit, regjistrimin e automjetit, dokumentet e sigurimit, letrat TUV, trekëndëshin paralajmërues, jelek me shikueshmëri të lartë dhe një çantë të ndihmës së parë.
 3. Rripat e sigurimit janë të detyrueshëm në Gjermani, si dhe sediljet e fëmijëve. Drejtuesit e mjeteve gjobiten nga 30 deri në 50 euro dhe gjithashtu mund të marrin pikë në patentën e tyre për mosmbajtjen e tyre.
  Të drejtat e kalimit: Një tabelë në formë diamanti me një qendër të verdhë do të thotë që ju keni të drejtën e kalimit në një kryqëzim. Në zonat e banuara, nëse nuk ka shenjë diamanti të verdhë, duhet t’i lini rrugën çdo veture që del nga një rrugë anësore dhe kthehet në të djathtë. Të gjithë semaforët kanë gjithashtu shenja të tilla për të treguar se kush ka përparësi nëse dritat fiken, gjë që duket se ndodh çuditërisht shpesh për një shoqëri që krenohet me rendin.
 4. Mund të kalosh vetëm majtas dhe në praktikë, gjermanët, në fakt, kalojnë vetëm majtas.
 5. Ju mund të vozitni në zonat me emetim të ulët vetëm nëse keni një distinktiv/ngjitës që tregon se emetimet e makinës suaj janë mjaft të ulëta. Këtu mund të aplikoni për një distinktiv mjedisor.
 6. Është e paligjshme të vozitësh me kufje – përdorni sisteme pa duar me telefona.
 7. Gomat e dimrit/të gjithë motit duhet të vendosen në dimër.
 8. Nuk mund të keni asnjë pajisje për të zbuluar kamerat e shpejtësisë në makinë dhe nëse satnav-i juaj e ka këtë funksion, duhet ta çaktivizoni atë.

Leje drejtimi e vertete gjermane

Patentë shoferi gjerman i vërtetë i kanë të gjitha informacionet e klientit të regjistruara në sistemin e supozuar të bazës së të dhënave gjermane dhe pasi të kontrollohen në çdo kufi ose brenda vendit duke përdorur një makinë leximi të të dhënave ose kontroll manual, të gjitha informacionet e klientit do të shfaqen. Për shembull, nëse porositni një patentë shoferi gjerman, ne do t’i regjistrojmë të gjitha informacionet tuaja jetike në sistemin qendror gjerman të bazës së të dhënave me njohjen e qeverisë. Patenta e shoferit gjerman të vërtetë përdoret LIGJORSHT dhe pranohet nga autoritetet. Patenta e vërtetë gjermane e shoferit mund të rinovohet nga autoritetet. Nëse ju nxjerrim një patentë shoferi të vërtetë gjermane dhe ajo skadon, ju mund t’i drejtoheni autoriteteve për një rinovim të  patentës së shoferit. Pasi të kontrollojnë sistemin dhe të shohin të gjithë informacionin tuaj dhe të shohin se gjithçka është origjinale dhe e ligjshme, ata do të rinovojnë patentë shoferin tuaj gjerman të vërtetë pa asnjë problem. Për prodhimin e patentës së shoferit gjerman të vërtetë, do të na duhen si Biometrika e klientit ashtu edhe Vital Informacion. , ne do të kërkojmë nga klienti informacionin Biometrik dhe Vital.

Shitet patentë shoferi gjerman Express pa provim MPU

error: Content is protected !!
Open chat
How can we help you please?
Hello,
How can we help you please?